Harebarna - ett- og toåringer

Velkommen til harebarna. Her vil det komme planer, evalueringer og informasjon.

periodeplan for haregruppen oktober og november 2020 kan dere lese hva som skjer hos oss de to neste månedene.

Vi ønsker alle en fin høst:-)

Her er periodeplan for harer for august og september 2020 hvor dere kan lese litt om hva som skjer hos oss fremover:-)

Nå kan dere lese om hvordan vi har jobbet med satsningsområdene våre i halvårsevaluering for harene våren 2020

Vi ønsker alle en strålende sommer:-)

Her er harenes periodeplan for februar og mars hvor dere kan lese hva som skjer hos oss i tiden fremover:-)

En gang i måneden lager vi mat i barnehagen, og barna trenger ikke matpakke til lunsj denne dagen. I vår årskalender for mat på Barnestuen kan dere lese om hva og når vi lager av mat på ekorn og hare. Vi samarbeider om å lage maten, og bytter på hvilken avdeling som har ansvar.

Nå kan dere lese om hvordan vi har jobbet med satsningsområdene våre i harenes halvårsevaluering for høsten 2019

Nå kan dere lese litt om hva som skjer hos oss de to neste månedene i periodeplan for harer des-jan2019-2020

Vi ønsker alle en fin førjulstid:-)