Ekornbarna - ett- og toåringer

Velkommen til ekornbarna. Her vil det komme planer, evalueringer og informasjon fra gruppen.

I ekornbarnas halvårsevaluering for våren 2020 kan dere lese om hvordan vi har jobbet med de ulike satsningsområdene våre. Vi ønsker alle en strålende sommer:-)

Her ligger periodeplan for ekorngruppen februar og mars hvor dere kan lese hva som skjer hos oss fremover:-)

En gang i måneden lager vi mat i barnehagen, og barna trenger ikke matpakke til lunsj denne dagen. I vår årskalender for mat på Barnestuen kan dere lese om hva og når vi lager av mat på ekorn og hare. Vi samarbeider om å lage maten, og bytter på hvilken avdeling som har ansvar.

Her kan dere lese om hvordan vi har jobbet med våre satsningsområder, i ekorngruppens halvårsevaluering høst 2019

Nå kan dere lese litt om hva som skjer hos oss på nyåret i  vår periodeplan for januar 2020

Vi ønsker alle en fin jul og godt nyttår:-)

I periodeplan for Ekorngruppen november og desember 2019 kan dere lese litt om hva som skjer hos oss disse to månedene.

Vi ønsker alle en fin førjulstid:-)